Vermeer

Over Vermeer

Wie we zijn

Vermeer Corporation, gevestigd in de VS, is fabrikant van machines voor de landbouw, utiliteit, mijnbouw, olie- en gasindustrie, recycling en boomverzorging die wereldwijd te zien zijn.

In 1948 werd op een boerderij in het centrum van Iowa een eenmanswerkplaats opgericht door Gary Vermeer. De tweede en nu derde generaties hebben overgenomen wat Gary is begonnen en hebben ons bedrijf getransformeerd tot een wereldwijde icon.

Onze klanten komen niet naar Vermeer voor een standaardproduct maar gaan voor innovatieve producten voor nichemarkten. Zij kiezen voor Vermeer vanwege lokale dealers die hen de ondersteuning bieden die ze nodig hebben en het op moment ze dát het nodig hebben.

Onze vestiging in ’s-Heer Arendskerke is het regionaal distributiekantoor voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Wij houden ons vooral bezig met het versterken van onze dealers binnen EMEA met specialistische productkennis, technische service, customer services, logistiek, financiën, HR en marketing.

Daarnaast zijn we in december 2018 een productielijn gestart voor machines voor houtversnippering. In de toekomst zal dit worden uitgebreid met meer machines voor de Europese markt.

Waarom Vermeer?

Werken bij Vermeer EMEA betekent dat je kiest voor een informele werksfeer. Een familiebedrijf waar je met collega’s van verschillende nationaliteiten samenwerkt om onze klanten optimaal te ondersteunen en voor hen mooie machines te ontwerpen en te produceren. Ons werk is veelzijdig en dynamisch, je hebt soms meerdere petten op. Door ons kleine team zijn de lijnen kort, kennen we elkaar, staan ​​we voor elkaar klaar en hebben we lol met elkaar.

We stellen onze klanten voorop en werken er elke dag aan om hun verwachtingen te overtreffen. We streven naar kwaliteit in alles wat we voor hen doen en werken hard om relaties op te bouwen en te anticiperen op wat onze klanten echt van ons nodig hebben. Snel handelen is dan essentieel om aan deze behoefte te voldoen. Successen vieren we samen, bieden erkenning en moedigen elkaar aan om te leren en te groeien. We vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen.  Vermeer University is ons eigen online leerplatformen en we horen graag je ambities.

Lees hier de verhalen van onze collega’s.